copyright © 2009 by Catalin Jichici. All rights reserved.
  • S.C GROMAT-TIM S.R.L. Comerciant in sectiunea Sanitare, Armaturi & Articole din domeniul Instalatii.
Lacate
SERIA CLASIC
Lacatele din seria Clasic ofera o siguranta de baza pentru mediul interior si exterior. Corpul original din alama are caracteristici suplimentare, mecanismul are doua curse de închidere, veriga poate fi ajustabila sau încorporata în corpul lacatului. Noile lacate din alama satinata si cu forma rotunda ofera o siguranta crescuta obiectivului la care sunt folosite. Încuietorile, ale caror mecanisme sunt resetabile sunt ideale pentru situatiile în care se face un schimb de proprietate.
Aceste lacate se încadreaza pe o scala de la 1 la 3 conform standardelor de performanta Yale.
SERIA ARGINTIU
În seria argintiu se includ lacatele care ofera o siguranta medie si pot fi folosite în interior sau la exterior. Lacatele din aceasta serie au finisaj crom satinat, iar veriga tratata cu bor maximizeaza rezistenta la fortare si coroziune.
Aceste lacate se încadreaza într-o scala de la 4 la 6 conform standardelor de performanta Yale.
LACATE DE CALATORIE
Noua gama de lacate de calatorie va pastreaza valizele la fel de sigure ca si casa. Acest lacat de calatorie asigura bagajul împreuna cu fermoarele. Veriga sa lunga din cablu flexibil poate cu usurinta intra prin cheita mai multor fermoare. Învelisul acestui cablu împiedica deteriorarea mânerului bagajului. Codul lacatului este resetabil. Pentru calatoriile transatlantice gama de lacate de calatorie Yale include lacate acreditate de TSA.
LACATE PT. ADOLESCENTI
Yale prezinta o gama total noua de lacate, axata pe piata dedicata tinerilor. Se potrivesc perfect vestiarelor, gentilor pentru scoala sau bagajelor. Patru design-uri la moda, special create pentru baieti si pentru fete. Sunt disponibile în culori în tendintele modei.
<<< inapoi
  • www.kplus1company.ro - utilaje si echipamente profesionale in industria hoteliera si alimentara
  • www.prodentalux.ro - Cabinet stomatologic Dr. Raluca Vultur